Nano Techniek

Nano techniek is heel erg gevaarlijk.
Ik begrijp niet waarom men niet verder gaat met de vrije energie om ons heen. Er zijn al verschillende soorten technieken van vrije energie. Maar ze worden niet vrijgegeven. Als iemand weer een bepaalde techniek ontdekt, dan wordt het weer tegen gewerkt door al die instanties, die nu geld verdienen aan energie. Er wordt jaarlijks miljoenen uitgegeven aan netwerken, om deze energie in ons huis te krijgen.

Weet u wel dat er een hele centrale voor nodig is, om alleen het netwerk te voeden, zoveel verlies zit er in al deze netwerken. Als iedereen zijn eigen energie thuis zelf opwekt, en die mogelijkheid is er allang, dan ben je dat hele netwerk niet meer nodig. Bovendien ben je niet meer afhankelijk van die geldverslindende energie centrales. Dan zijn er geen massale storingen meer, hooguit bij jezelf thuis. Maar de rest blijft gewoon werken. Vult u zelf maar in wat de rest van de voordelen zijn.

Het is dus maar de vraag, wanneer deze technieken gebruikt gaan worden, want zolang men er macht aan ontleent, zal je altijd voor energie moeten betalen, want daar gaat het alleen maar om. Het is de macht en het geld, om ons te manipuleren en ons te laten doen, wat de machthebbers willen. De conclusie is eigenlijk wel, dat de aarde leeg wordt gezogen en vernielt, door een stelletje egoistische heersers, die ons doen laten geloven, dat de energie die wij allemaal gebruiken, bijna op is. Dat is de grootste kolder die op deze planeet bestaat. Er is energie te over en daar wordt niets mee gedaan.