Gratis
Zoals je al weet draaien de elektronen om de kern van een atoom. Als die snelheid zou verminderen dan zou het atoom op den duur in elkaar vallen, wat betekend dat het niet meer zou bestaan. Dat gebeurd dus niet. De ruimte tussen de kern en de elektronen wordt nulpuntenergie, tachyonenergie, vrijenergie genoemd er zijn nog andere benamingen voor. Dit is het veld voor de materallisatie, van uit dat veld begint de materie. De materie begint bij de lichtsnelheid. Magnetisme zorgt voor de samenhang van het atoom, magnetisme is vele male sneller dan het licht en heeft geen trilling meer.

Deze energie zit overal in het universum. Deze energie kan met behulp van bepaalde technieken gebruikt worden.
Dit is al vele jaren bekend. Nikola Tesla wist dit en heeft hier vele resultaten mee geboekt. Maar hij werd gedwarsboomd door geldwolven die er alleen aan wilden verdienen. De meeste uitvindingen van hem zijn in beslag genomen en op geborgen door de regeringen en het Vaticaan. hij is vermoord op oudere leeftijd. En daarna stond zijn werkplaats plotseling in brand.
Maar er zijn nog een aantal van deze vindingen te vinden.

Het wordt al vele jaren verzwegen dat deze energie die overal is, gebruikt kan worden door iedereen, gratis.
Men hoeft helemaal geen fosiele brandstof te gebruiken er is genoeg energie om ons heen.
Mijneer M.T. Kesha een atoomgeleerde weet dit ook en hij heeft de vrije energie al gebruikt, je kan al een vrije energiebron kopen. Zie keshefoundation
Maar hij wordt ook tegen gehouden door oliemaatschappijen, energiebedrijven en regeringen. Want wij mogen het niet weten.